Featured

✍ Macam laju je Ramadhan

Bismillah.

MasyaAllah.

Terbiar lagi blog.Sadis nak buat macam mana.

Puasa ni kan.

Bila dah hujung-hujung sem ni pula datang assignment dan presentation yang bertimpa-timpa.Sudah jatuh ditimpa tangga pula ibaratnya.Waktu dalam bulan ramadhan macam cepat je berlalu.Sedar tak sedar dah nak berbuka.Buat kerja tak adalah sangat.Rasa penat tak begitu terasa.Cuaca pula selalu mendung menanti hujan tapi tak hujan-hujan.

Sementara menunggu briefing untuk intern pukul 3 maka kita update la blog kejap.Daripada biarkan ia kosong tanpa sebarang entri sejak minggu lalu.Tak tahu apa isi briefing tu sebab kalau nak ikutkan kami intern dua sem lagi.Jadi kita tunggu dan lihat apakah pengisiannya.

Jumaat petang hingga Ahad ini

Akan penuh dengan aktiviti untuk akhawat.Mukhayyam Dakhili.Tak tahu apakah itu.Baru pertama kali nak join selepas join beberapa aktiviti usrah yang lain sebelum ni.Tugasan pertama menghafal surah an-naba'.MasyaAllah.Dah lama rasa tak menghafal.Lepas beberapa hari baru 10-12 ayat.

Sedih.

Kena usaha lebih lagi.Dah pening tak tahu macam mana nak hafal bagi lancar.Bila tambah ayat baru jadi kelam kelibut sikit.

Jia youu Mas ~

Selamat berpuasa semua !

Till then.

3 comments:

  1. Semoga dipermudahkan proses menghafalnya sis.. Salam Ramadhan..

    ReplyDelete
  2. Ramdhan cepat berlalunya.
    Tak lama, Syawal menjelma.

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net