✍ Mid sem settle!

Bismillah.

Alhamdulillah..habis dah midsem pharmaco..bolehlah jawab sikit-sikit hahaa..Tak adalah terpinga-pinga sangat ..bolehlah kalau nak goreng tu..semoga markah pun baik-baiklah hendaknya..💖

Walaweh lama dah rasa tinggalkan blog ni..kesian dia tuan dia busy sangat dengan dunia study..ececee..konon..padahal 👉👈 ..hehe..insyaallah lagi..ish..ish2..ish..nak berazam semula..nak update blog dengan kerap..hahaha..

Saya update pun guna phone tau..tak sempat nak berpoya-poya lama dengan blog ni..so update dekat phone pun dah ok rasanya..lagi satu nak.berblogwalking pun maybe dengan phone jugak..slow-slow start.

Walaupun line pun nokharom katanya orang tapi kalau buka  hotspot dekat laptop lagilah dua kali ganda nokharom!!😂😂

Ingat nak share revision subjek juga la kalau rajin..hopefully..at the same time benda ni akan tolong mengingatkan kita juga..we'll see!

Sekian dahulu..pepehal..saya update lagi..see ya!

15 : 59
20 April 2017
2-3A-3A

10 comments:

  1. Kak ana pun update and BW dgn hp je. Lama2 jadi biasa dah. Hehe. Good luck for this sem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke kak..waah! Nk kena biasakn jugak nie..klo x senyap je la blog nie..huhu..tq kak..insyaAllah doakan!

      Delete
  2. Ini entry yg ke 11 saya baca hari ini. Ke semuanya ada perkataan hahaha.

    Thanks kongsi hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pakcik itulah tandanya kami sgt gembira..hahahaa..sma2..terima kasih bca..hahhaa

      Delete
  3. Cakap pasal line, Celcom sekarang slow sangat lah :( Siqah nak BW guna phone pun tak boleh. lambat gila loading. Huhu.

    Btw, blog ni ada hujan rintik-rintik lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAja nak sejukkan blog ngn hujan..hihii.dg pun sma..tgk tmpt la.huhu

      Delete
  4. Welcome back Mas... Kalau blogwalking guna phone paling best guna Chrome. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mai..bnyk kli dh buat comeback x prnh lekat..hahaa..hopefully kli nie lekat laπŸ˜‚

      Delete
  5. Buat rupanya ye.. patutlah lama senyap..

    ReplyDelete

Current Status (11 JULY 17) :" Sedang berhempas pulas menyelamatkan semangat yang timbul tenggelam"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net