Featured

✍ Mid sem settle!

Bismillah.

Alhamdulillah..habis dah midsem pharmaco..bolehlah jawab sikit-sikit hahaa..Tak adalah terpinga-pinga sangat ..bolehlah kalau nak goreng tu..semoga markah pun baik-baiklah hendaknya..💖

Walaweh lama dah rasa tinggalkan blog ni..kesian dia tuan dia busy sangat dengan dunia study..ececee..konon..padahal 👉👈 ..hehe..insyaallah lagi..ish..ish2..ish..nak berazam semula..nak update blog dengan kerap..hahaha..

Saya update pun guna phone tau..tak sempat nak berpoya-poya lama dengan blog ni..so update dekat phone pun dah ok rasanya..lagi satu nak.berblogwalking pun maybe dengan phone jugak..slow-slow start.

Walaupun line pun nokharom katanya orang tapi kalau buka  hotspot dekat laptop lagilah dua kali ganda nokharom!!😂😂

Ingat nak share revision subjek juga la kalau rajin..hopefully..at the same time benda ni akan tolong mengingatkan kita juga..we'll see!

Sekian dahulu..pepehal..saya update lagi..see ya!

15 : 59
20 April 2017
2-3A-3A

10 comments:

  1. Kak ana pun update and BW dgn hp je. Lama2 jadi biasa dah. Hehe. Good luck for this sem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke kak..waah! Nk kena biasakn jugak nie..klo x senyap je la blog nie..huhu..tq kak..insyaAllah doakan!

      Delete
  2. Ini entry yg ke 11 saya baca hari ini. Ke semuanya ada perkataan hahaha.

    Thanks kongsi hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pakcik itulah tandanya kami sgt gembira..hahahaa..sma2..terima kasih bca..hahhaa

      Delete
  3. Cakap pasal line, Celcom sekarang slow sangat lah :( Siqah nak BW guna phone pun tak boleh. lambat gila loading. Huhu.

    Btw, blog ni ada hujan rintik-rintik lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAja nak sejukkan blog ngn hujan..hihii.dg pun sma..tgk tmpt la.huhu

      Delete
  4. Welcome back Mas... Kalau blogwalking guna phone paling best guna Chrome. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mai..bnyk kli dh buat comeback x prnh lekat..hahaa..hopefully kli nie lekat laπŸ˜‚

      Delete
  5. Buat rupanya ye.. patutlah lama senyap..

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated.

Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company, or individual.All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.