Featured

✍ Bersandarlah di bahuku ๐ŸŽถ

Bismillah.

Hi uols,Salam jumaat.

Semoga menjadi hari jumaat yang terindah dalam hidup kita.😊      Harapan itu selalu ada.

Kenapa?

Kenapa bersandarlah di bahuku?           Hihii..bukanlah nak ajak korang bersandar dekat bahu aku..omg! Tapi no problem je pada yang ada masalah apa-apa saya sudi menjadi pendengar yang setia.Pakar dalam mendengar masalah  nie..hahhaa..jangan risau rahsia anda selamat dengan saya sebab saya takkan ingat apa yang korang luahkan lepas beberapa ketika😂 Short term memory namanya.

Dengar tak lagu tema baru lagu blog saya ni? Haaa..itulah ceritanya..Gedik kaaa..hahaa.harapnya tak la sangat.
Saja nak membuai perasaan..i dah move on ok...move on slow-slow..lagu ni sedap pula dekat pendengaran sebab catchy..seberapa lama lagu ni jadi tema?selama aku tak bosan ..bila dah bosan nanti tukar laa..hehee.
Sementara tu layankan je la..sebelum ni lagu ost korean drama sebab baru habis tengok cerita tu..lepas tu demam cerita tu dah habis maka teringat pula lagu nie..maka di sinilah ia didendangkan🎶🎼

Hari ni cadang dengan kawan nak makan dekat tempat best punyaa!Di manakah ? Stay tunee~♡

11: 43
21 April 2017
2-3A-3A

8 comments:

  1. Baru nak bersandar pada bahu Mas. Haha. Rupanya tajuk lagu. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ๐Ÿ˜bleh je sy pinjmkn bahu utk akk..hihi

      Delete
  2. hihihi... layan gak lagu dan cerita tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii..saya x layan pun..dgr lagu je

      Delete
  3. Ala view blog ni guna hp. Xdpt nk dgr lagu kt blog mas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALa..syg la kak..meh la dgr guna laptop..mesti menari2 nnti

      Delete
  4. Kamu kamu kamuuuu sajaaa...
    Ehh ternyanyi pulak kat sini! Bhahhahaha... Ingatkan apa tadi. Lagu ni rupanya. Comel je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. EWah.! Kan dah ternyanyi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated.

Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company, or individual.All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.