Featured

✍ Belajar Chemistry pulak

Bismillah.

Salam jumaat..hehe..harini free sikit lepas habis satu lab..omg! masuk chemistry balik..aigoo..aigoo..malas betul la nak belajar titik perpuluhan nie..kira solution lagi..aku dah la pencatat rekod terbanyak fail subjek chemistry nie masa ujian Tingkatan 4 | 5..haha...masa lab tadi sebenarnya aku blank je..hahaa..lambat masuk..dah la amik subjek nie dengan senior..nasib la ada mek kelate yang peramah dekat sebelah..

Ehsan batch Senior
tapi nanti balik rumah kena catch up balik la..lepas tu tak pasal-pasal malam ni kena jadi fasi kejap..naqibah usrah minta tolong jadi fasi kejap..alang-alang tu nak juga rasa pengalaman macam mana jadi fasi.Walaweh..i tak ada pengalaman jadi fasi nie..takutnya..apalah jadi nanti ..nak kena handle taa'aruf budak-budak sekolah..harap semuanya berjalan dengan lancar nanti..

Cerita pasal usrah malam rabu 1 Mac 2017 baru nie..naqibah share pasal penyucian jiwa..kalau jiwa kita tak bersih macam mana nak buat amal soleh..mesti liat je rasa..lepas tu ada share pasal Sejarah kedah..dorang ada pergi buat arkeologi ..yang dikatakan suatu ketika dahulu kedah ni amat gah sekali dan ada sedikit dikaitkan dengan kisah Nabi Sulaiman dengan semut yang mana mungkin kisah Nabi Sulaiman dengan semut tu berlaku dekat nusantara ni.

Ok setakat tu je dulu..nanti sambung lagi..bye!



Mas_FVOME
3 Mac 2017
Friday
Surau U

4 comments:

  1. Best jadi fasi, saya dulu masa kat U pernah handle junior ni, memang seronok.. pengalaman bermakna...

    ReplyDelete
  2. SALAM JUMAAT MAS..WAH JADI FASI PULA RAJIN MAS

    ReplyDelete
  3. Harap2 boleh bawaklah subjek kimia tu.

    ReplyDelete
  4. haha memang ternganga la tak faham sebab tak ambil bio dulu.

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated.

Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company, or individual.All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.