✍ Belajar Chemistry pulak

Bismillah.

Salam jumaat..hehe..harini free sikit lepas habis satu lab..omg! masuk chemistry balik..aigoo..aigoo..malas betul la nak belajar titik perpuluhan nie..kira solution lagi..aku dah la pencatat rekod terbanyak fail subjek chemistry nie masa ujian Tingkatan 4 | 5..haha...masa lab tadi sebenarnya aku blank je..hahaa..lambat masuk..dah la amik subjek nie dengan senior..nasib la ada mek kelate yang peramah dekat sebelah..

Ehsan batch Senior
tapi nanti balik rumah kena catch up balik la..lepas tu tak pasal-pasal malam ni kena jadi fasi kejap..naqibah usrah minta tolong jadi fasi kejap..alang-alang tu nak juga rasa pengalaman macam mana jadi fasi.Walaweh..i tak ada pengalaman jadi fasi nie..takutnya..apalah jadi nanti ..nak kena handle taa'aruf budak-budak sekolah..harap semuanya berjalan dengan lancar nanti..

Cerita pasal usrah malam rabu 1 Mac 2017 baru nie..naqibah share pasal penyucian jiwa..kalau jiwa kita tak bersih macam mana nak buat amal soleh..mesti liat je rasa..lepas tu ada share pasal Sejarah kedah..dorang ada pergi buat arkeologi ..yang dikatakan suatu ketika dahulu kedah ni amat gah sekali dan ada sedikit dikaitkan dengan kisah Nabi Sulaiman dengan semut yang mana mungkin kisah Nabi Sulaiman dengan semut tu berlaku dekat nusantara ni.

Ok setakat tu je dulu..nanti sambung lagi..bye!



Mas_FVOME
3 Mac 2017
Friday
Surau U

4 comments:

  1. Best jadi fasi, saya dulu masa kat U pernah handle junior ni, memang seronok.. pengalaman bermakna...

    ReplyDelete
  2. SALAM JUMAAT MAS..WAH JADI FASI PULA RAJIN MAS

    ReplyDelete
  3. Harap2 boleh bawaklah subjek kimia tu.

    ReplyDelete
  4. haha memang ternganga la tak faham sebab tak ambil bio dulu.

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net