Featured

✍ Alahai tak sempat !

Bismillah.

Wazzup-wazzup!..alahai tadi masa lecturer bagi take 5 aku bukak la blog kejap dekat phone..nampak ada segmen Ben Ashaari..omaii..omaii..peluang nie! Tak sangka dia buat lagi segmen..hahhaa..aku memang dulu gile blog sebab nak join segmen Ben Ashaari ni..tapi apakan daya..huwaa..tak ada rezeki..tak sempat nak buat..kelas habis pukul 4 pm..

Lepas tu ada plan nak pergi Maulid dekat KUIS.Al kisah geram betul dengan student dorang yang kat depan kitorang nie..bukan nak fokus dengar tausiyah..asyik berborak tapi slow la dan bergerak..buatkan kami hilang fokus..distraction betul...balik-balik dah 11.30 pm..memang tak sempat la jawabnya..lepas tu terus siap-siap segarkan badan untuk siapkan assignment lab report pulak..esok last due date! hahaaa..part aku je tak siap lagi..

dan..inilah hasilnya sekarang ..taraaa !


Ambik kau tak boleh nak tidur awal..hahaa..dah la esok nak bangun awal selesaikan urusan surat menyurat pula..ish..ish..ish..tak sangka penuh betul jadual..ceewah..poyo ja..kelip-kelip dah sejam...scroll fb..dengar lagu tup..tup..dah habis satu hari..ok balik pada gambarajah..hahaa..Ini kanta 4x objective bawah microscope. ..yang II tu ink pigment tattoo tau..kawasan dermis ..meh nak cerita sikit..skin kita ada tiga layar tak termasuk layar yang detail eaa..3 layer yang utama je..epidermis..dermis dengan hypodermis..

Makanya..orang yang bertattoo tu ink tattoo dia meresap sampai dermis dan takkan hilang for a lifetime..ok tu je nak cerita ..hahaa....apa cerita pulak pasal aku jadi fasi tu?..hmm..haahaa..malu seyh.naqibah dah serahkan suruh aku handle game..aku cakap dua tiga butir lepas tu teammate usrah sambung dengan konfidennya sebab aku cakap slow..hahaa..tak boleh maa..butterfly in my stomach..ciss! dasar tak ada sifat kepimpinan betul..huwaa..susah nak adapt la..kena terus berusaha lagi

group kami..Adik-adik yang ramai nak jadi chef..hahaa
Kalau orang lain dua tiga kali dah boleh on..aku hmm..lambat dua tiga kali ganda la jawabnya..apa-apa pun semoga segalanya dipermudahkan Allah.Hari ni juga birthday mak..eh semalam..hahaa..waktu nie dah masuk hari lain bagi kalendar masihi ..wish dalam wassap je guna gambar..at least wish jugak..ala keluarga kami tak biasa wish2 nie..lately nie je sebab teknologi makin canggih kan.So semua sanak sedare pakat wish dalam group family..

Omaii..macam nak tulis lagi..hahaha..tapi aku rasa kena tidur dah nie nanti tak terbangun wooo..lab report pun dah siap..tapi nak cerita yang hari ni rasa sedih tapi terubat dengan pergi maulid nabi tadi ..jadi tak payah cerita kott..so good bye then !..Maaflah tak sempat nak berblogwalking ..nanti aku buat back to back..terima kasih sudi baca ..have a nice day..! May Allah bless us!

Fighting for our life!!

Google Image

"Smile even though if it hard..for sure it is the best medicine for the heart"


Mas_FVOME
070320170213AM
TUESDAY 2-3A-3A

5 comments:

  1. Assalamualaikum Mas, akak sentiasa doakan kejayaan awak dalam apa jua bidang yang diceburi.. Selamat hari lahir buat mak awak dan semoga dia dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmati oleh Allah.. Next time bleh cuba lagi untuk join segmen Ben Ashaari tue, akak pun tak berkesempatan nak join.. Hihi lupa nak bagitau, tahniah akak ucapkan pada awak kerna menduduki carta special bloglist akak.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/top-commentor-februari-mac-2017.html

    ReplyDelete
  2. Boleh tingkatkan keyakinan lagi untuk handle game ni, jika baru pertama kali memang akan ada kesalahan, boleh diperbaiki lagi... InsyaAllah....

    ReplyDelete
  3. Sebuknya dunia seorang pelajar ye Mas.
    Pakcik dulu belajar main2 aje, tu yang tak ke mana.

    ReplyDelete
  4. Best jugak daily life mcm ni. penuh aktiviti.. hehehe

    ReplyDelete
  5. seronok bukak blog ni..ada lagu rancak..hehe

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated.

Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company, or individual.All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.