Featured

Kenalkan..ini Bloglist Saya 😁

Bismillah.

♫Jodoh bukan milik kita..jeng..jeng..jeng..membuai pulak rasa lagu jejak karmila nie..aku tengah menaip sambil dengar cerita jejak karmila nie...tengah part sedih pulak..lagu dia membuai rasa tapi aku tak tengok cerita nie..haha..tak ada pula rasa nak layan..Goblin pun sama..ingat nak layan sampai habis tapi tak excited nak habiskan..orang lain punya la excited layan aku yang hado~ susah betul nak sama mood dengan orang lain..tengok macam biasa-biasa je..entahlah mungkin sebab dia fiksyen kott..jauh dari logik pulak tu..hahaha..

Ok sudah intro tu..aku nak cerita pasal bloglist yang terbaru ni.Korang scroll sampai dekat footer tu nampak la terpampang tiga jenis bloglist.Guna tajuk drama korea pulak tu..hahaha..saja suka-suka..ok aku nak kenalkan dekat korang apa maksud di sebalik setiap bloglist ni..bukan saja-saja aku letak...Haaa..apakah rahsianya..?

Jeng!

1.Winter Sonata

Sesejuk namanya..sepoi-sepoi angin yang membuai rasa..bloglist ni khas untuk bloggers yang telah berjaya menambat hati ini.Ceewaaah! Kebanyakannya sebab selalu datang komen dekat blog ni tanpa jemu.Xie xie nie! Dan tak terkecuali blog-blog yang aku rajin pergi komen.Alang-alang sekali komen kenapa tidak teruskan sehingga ke akhirnya.Gitulah mottonya..hahhaa...Betullah kata-kata siapa entah.."Kunjung-mengunjungi mengeratkan silaturahim" πŸ˜ŽJadi kalau sesiapa berhajat nak duduk dalam bloglist ni,jemputlah tackle hati saya dengan sentiasa datang berkunjung dan tinggalkan jejak yang memaparkan keikhlasan hati.hahaha..jadi aku pun terherett nak pergi je sentiasa ke blog korang.Nampak tak pengaruh dia ..kuat kott..daripada tak peduli jadi peduli..daripada rasa malas terus rasa excited ! Apakah ini namanya cinta?πŸ˜‚

2.Dream High
Yang ni pulak blog yang aku selalu stalk..perghh..stalker!😱 hahaa..yang ni bukan mainan..yang ni bahan bacaan.Hahaha..kiranya apa yang ada bawah tajuk ni aku akan sentiasa ternanti-nanti update yang terkini.Suka sangat baca.Cerita viral lah..cerita seramlah..and masalah manusia-manusia sekarang..itu kalau pages tapi kalau blog lebih kepada input yang berilmiah.bila ada masa je mesti aku lepak dekat link-link yang tersebut.Yang ni memang tak tinggal jejak la..memang aku layan saja tanpa berharap dorang akan berkunjung ke blog aku...gilo ko..sogan..blog den nie bukan berilmiah.Mahu pakaikan purdah kat blog ni kalau dorang datang..hahaa.Aigoo..banyak nama-nama yang tersohor tu.Sogan sampai langit ke tujuh.Hanya mampu memandang dari kejauhan pun dah puas.Dah macam cinta bertepuk sebelah tangan pulak πŸ˜†hahaha

3.Summer Scent

Aha! Yang ni i loike ~ Sesuai dengan tajuk.Meh la korang exchange link dengan saya..sesiapa yang letak blog saya dalam bloglist dia saya akan letak dekat sini.Special! Mention je sesiapa yang dah letak link saya.Bloglist ni insyaAllah selagi mana korang ada letak link saya,selagi tu lah akan ada blog korang dekat sini.Jadi possibility untuk sentiasa pergi ke blog korang akan meningkat sebanyak 80.88%.Hahaha.Yang ni suka sama suka ceritanya...kah kah kah..no hard feeling.Aku dapat detect baru tiga blog..umang aii..sikit je..mention jangan tak mention kalau dah letak dalam bloglist uols ! Paling koman dapat lawatan daripada aku la ~ Hahaa..bukan senang tuuu..Ok bye !

4.Bloglist From View of My Eyes

My another blog.Tempat bloglist utama.Memang khas untuk bloglist tauu..Kalau nak tengok boleh pergi dekat link >> Http://masfvome.blogspot.com/ << Korang boleh drop link dekat Mister Linky dekat footer jugak.Tak berapa tersusun lagi.Nanti aku susun balik.Hehehe.


Google Image


Kesian korang..penat je baca..nampak prihatin tak saya..hahaa..harap jelas...akhir kata..jom jadi summer scent saya ! Hehehe.Ok dah mengarut jom beralih pulak tengok Forum Perdana Hal Ehwal Islam dekat TV1.Now!

Mas_FVOME
09 :25PM
9 February 2017
Home Sweet Home

15 comments:

  1. Tahniah buat yang terpilih hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Baru malam tadi buat separate bloglist, sekali hari nie Mas pun update pasal benda nie.. haha.. Bangga kejap nampak ada blog anis kat winter sonata.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..slmt berwinter sonata di situπŸ˜‚

      Delete
  3. Kena klik view desktop baru boleh nampak bloglist.. Mudah kan bila ada senarai bloglist bloggers.. Nak blogwalking senang..

    Pastu boleh tau latest update dari bloggers..

    http://www.reenri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.bleh detect spe yg rjin updte n brpa lama x update haha

      Delete
  4. Alhamdulillah, terima kasih Mas kerana sudi letak jurnal akak dalam list awak.. =) Moga-moga ikatan ukhuwah antara kita akan menjadi utuh hingga ke akhirnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak..smoga hingga ke akhirnya😊

      Delete
  5. Terima kasih Mas sudi letak blog Siqah dalam Winter Sonata <3 Suka tau, dahlah Siqah suka drama Winter Sonata. Plan nak buat juga bloglist cuma tak bekesempatan lagi. Moga ikatan ukhuwah kita berkekalan ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sma2 kak,I fall in love dgn blog akak cm winter sonata sbb tu la😍 insyaallah smoga ikatan ini kekal buat selamanya..nnti dh tua msih ad lg blog kn terharu tu..haha

      Delete
  6. Alhamdulillah pilih Blog Mayy Jie sebagai Winter Sonata. Jadi FVOME dah masuk list escapism blog Mayy forever and ever. hihihihi.

    ReplyDelete
  7. Suka nama tu.. Walaupun tak tengok Winter sonata tu.. Hehehe
    Thank you tau sebab buh akak dalam bloglist..

    ReplyDelete

Current Status (25 JUNE 17) : Final exam around the corner ! 3 June till 10 June 2017..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net