Segmen Ice Breaking by Mellya (31 Jan 17)

Bismillah.

Click on Banner

Lagi dan lagi.Jumpa pulak semalam dekat blog Kasihku Amani.Lets break the ice .! Masa ice breaking dekat usrah aku lukis gambar ice untuk describe kan diri aku..so..i am an ice person!..which is dingin dan beku.Hahaha..macam Elsa..let's it go~ let's it go~ Frozen.

hi! pada masih yang samar-samar siapa diriku ini..korang boleh panggil saya Mas ..iya bukan mas indon itu..ini Mas..Mas intan payung dan berlian..hahaha..saya ni shy-shy cat  orangnya.

Mula-mula memang la tapi bila dah kenal baru kau tahu langit itu tinggi ke rendah.Jeng..jeng..jeng.tapi memang strict la dengan gentleman..tu memang natural..automatically..tak dapat den nak nolong.aku lagi suka menaip daripada menulis dan lagi suka berwhatsapp daripada bercalling2.Lagi suka mendengar daripada bercakap.Tapi kalau dengan orang yang aku dah mula rasa selesa benda tu akan jadi sebaliknya.

Itulah serba sedikit tentang saya..sebelum ni ada cerita ..let's throwback! Siapa Saya? Story of My Life  personaliti setiap dari kita berbeza untuk saling melengkapi kekurangan dan memanfaatkan kelebihan masing-masing..wuhu!

Google Image
and saya baru mengactivekan semula laman sosial nie haa tapi memang had no idea nak buat apa dekat twitter..asyik retweet je ..haha..

My Instagram : muslimah_empayar

Twitter : mas_FVOME

Ikut suka hang la nak follow ke tidaknya..cinta itu tidak boleh dipaksa..dia datang secara tiba-tiba menembusi hati yang kesepian..amboih..baik stop sekarang kejap lagi bukan je pecahkan ice..wall of the heart pun boleh pecah maaa..hahaha..maaf..sekian dahulu ice breaking daripada saya..kini giliran anda !

Google Image

P/s: Gentleman please jangan muntah pulak tengok gambar dong wook nie..hahahhaa..tak de niat apa-apa sebagai penghias blog je..niat saya suci dan murni gituhhh..lulzz

5 comments:

  1. thanks dear sudi join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/senarai-peserta-segmen-ice-breaking-by.html

    ReplyDelete
  2. Jangan jadi ais Mas.
    Walau pun dingin dan beku, tapi cepat cair di persekitaran lain.

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama. goodluck!

    ReplyDelete
  4. singgah sini..

    jemput join contest kita ye :D
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net