Featured

ツ Contest Menangi Percutian ke SURIA RESORT ! (1 Feb 17)

Bismillah.

Click on Banner
Jeng..jeng..jeng!..Gempaknya kontest nie..owner blog jemput sendiri di ruangan komen.Maigaddd..kalau dapat bercuti ni ..perghhh..hahaha..maii-maii join ramai-ramai..korang klik je pada banner tu.Mana tahu takdir antara kita dapat bercuti dekat suria resort nie..wau..wauu..wauuu..cepat join sebelum tarikh tutup..gigit jari nanti..hahaha

Ucapan Khas

Saya nak bercuti ke SURIA RESORT kerana ia adalah tempat yang menjadi idaman setiap orang dapat bersantai dengan penuh ketenangan,keamanan dan kemewahan gituhhh.Maka SURIA RESORT lah yang menjadi pilihan hati!Melepaskan diri daripada ruang hidup kebiasaan yang tak henti terutamanya student yang pecah kepala study je memanjang ni kalau dapat spend time dekat SURIA RESORT ni memang menjadi satu kepuasan yang akan diingati sampai bila-bila !

Hahaha.gituhh..over la kauu..itu syarat ya.i tak over..till then.

1 comment:

  1. terima kasih awak sebab sudi join ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net