Featured

✍ Allahumma Soyyiban Nafi'an *Pic




Hujan.

Turun bagaikan manusia yang derhaka menjunam ke neraka.

260720160507PM
HOME SWEET HOME

☂Keep going ! ☂

 
                                                                 - Yasmin Mogahed

Cepatnya Ramadhan berlalu...

Assalamualaikum..

   wehh..hai korang..dear bloggerz and readers..korang rasa tak..cepatnya waktu berlalu masa bulan puasa nie..alih-alih dah hampir dua minggu kita berpuasa..sedih...sangat sedih..aku nak habaq yang result aku dah keluar..dan..aku dapat PB..tsk..tsk...how should i do?..but hati aku tetap nak teruskan juga sampai ke akhirnya..walau apa pun yang terjadi..

   Aku tak ada arah dah ke mana nak dituju..aku perlukan kekuatan dalam perjalanan ini..dan aku tak nak tambah masalah pada family aku dan orang sekeliling aku..but..i need uolzz untuk making life to the fullest! nak tak nak terpaksa jugalah menyusahkan ..tak pe..mak ayah..seandainya dekat dunia ni orang tak dapat balas jasa mak dengan ayah..orang doakan sentiasa mak ayah bahagia di syurga nanti..Allah kabulkan doaku ini..allahumma aamiin.

  Tapi aku harap sempat balas jasa mereka sebelum tiba masanya.Banyak dah diorang susah sebab aku..tak nampak kesenangan diraut wajah mereka..sedih sangat tu..haii..memang sedih la wey..lagi lagi dengan anak dia yang hati batu nie..degil lagi ikut kepala sendiri je..aku cuba la untuk survive apa yang termampu..InsyaAllah

  Aku rindu la suasana tadarrus dekat tempat praktikal dulu..but..hidup harus diteruskan..aku kena sendiri cari hidayah tu..walau nanti aku dah kerepot..selagi tak jumpa selagi tu aku akan terus mencari...mencari ..dan mencari...

   Lately,masih berangan lagi...berangan dengan angan yang tak sudah...just move on beb!!..susah nak move on..dulu dah move on..tapi bila ter"berangan sekejap..jadinya terimbau kembali kenangan silam..hahahha..sadis nak oiii...entah sampai bila..ku ingin berubah namun amat payah..aku cuba kembali tekadkan dalam hati..hidup cuma sekali kat dunia nie..so..ulang la berapa kali pun selagi mampu..pesanku pada diri..

  Actually banyak lagi nak diceritakan but...i habiskan dekat sini saja la..nanti i story lagi! Selamat berpuasa uolzz~

170620160334PM
HOME SWEET HOME

Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated.

Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company, or individual.All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.