Featured

✍ Teruskan istiqamah berjalan

Bismillah.

Alhamdulillah selesai sudah presentation untuk English.Walaupun yang hado~ teruk na markah eahh.Bulan ni berturut-turut assignment diselang seli dengan presentation.Begitulah kehidupan student..so sweeettttt.

Tingkatkan prestasi kurangkan gementar di hati.Aku buat-buat biasa hilangkan gementar tapi bahasa pulak tak fluent.Fuhhh..banyak benar nilaian manusia..sakit jiwa raga mencapai target yang diingini.Hanya Allah saja yang memahami.

"Allah takkan memberi ujian melebihi kesanggupan.."

InsyaAllah i believe i can do it but just i'm late than anyone else.So stay steady and moving on.

Walaupun semua orang dah jauh giler ke depan.Tak sepatutnya aku berhenti di sini.Aku kena teruskan perjalanan walau seringkali rasa nak berhenti.Huhuhuhu

Dan.sweeet momentt!

Semalam 21 Disember 2016 dah empat kali aku mengikuti usrah.Alhamdulillah..kakak usrah belanja kami pizza hutt..hahaha..yummy! Dan semalam juga start seriously buat mutabaah amal.InsyaAllah akan buat sehabis baik untuk istiqamah.

Sebelum ni buat sendiri melalui pembacaan blog-blog islamik..nampak tak kuasa blog? Tapi tak istiqamah..bila rasa begitu kekosongan barulah nak buat...but still buat..hahaa..now live depan mata ada yang memberi tunjuk ajar..alhamdulillah..doa kita tercatat di langit selamanya.Dimakbulkan bila tiba pada masanya.

Taraaa!

Pizza huttt~

wuuuuuuuuuuuuuuuuu~

Kenyang sungguh makan pizza nie..dua pizza..tepat-tepat je dua keping sorang..lepas tu mushroom soup lagi..then .aiskrimm! 


 walawehhh..sumpah sedap! Osem lah! Semoga beliau dimurahkan rezeki dan sentiasa istiqamah di jalan ini bagi membimbing mereka-mereka yang dahagakan dakwah dan tarbiah in person.Allahumma aamiin.

My portionn!

Selamat dah masuk dalam peruttt..hahahaha..pengisian kami dekat pizza hut agak tak kena dengan situasi..huhuhu..teringat dekat Aleppo..Rohingya and so on..huhuhuuu..lepas tu berbicara tentang akhlak rasulullah pulakk..subhanallah..mulianya akhlak rasulullah tiada bandingannya..menjaga hati setiap orang dengan penuh teliti.T_T 

Insaflah wahai diri..dalam bergembira ingati juga saudara yang kurang bernasib baik di sini sana.

Mas
22 Dis 2016
2-3A-3A

1 comment:

  1. Rezeki ilmu dapat...rezeki makanan pun dapat...alhamdulillah..

    ReplyDelete

Current Status (25 JUNE 17) : Final exam around the corner ! 3 June till 10 June 2017..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net