✍ Berikan aku ruang untuk bernafas ~

Bismillah.

Hi guys! Asyik view blog je tapi tak menulis..waaa..rindunya nak menaip namun apakan daya masa tak mengizinkan aku terus menaip..wuwuwuwu..sedih..aku curi masa kejap lari daripada mencari cara untuk menghabiskan research.Esok nak hantar dah oii..Susah lak aii..tension i buat benda ni semua ..quiz berderet dan final exam semakin menghampiri..kau rasa? macam tak cukup udara nak bernafas ..wuuu..

Dan tekanan untuk new year which is esokk!! maknanya umur pun bakal meningkat menyempitkan lagi rasa untuk bernafas..sesak sepanjang masa..hahaha..sabarlah wahai hati..lama dah tak berblogwalking..buzy dengan apa tak tahu..buzy dengan hidup student yang punya banyak waktu tapi tak menentu.

Fikiran yang sentiasa tiada ruang kosong untuk difikirkan buat benda lain..duhai dugaan..ok dah la tu ingat nak cakap lagi tapi tak pasal-pasal pula tak siap kerja aku yang dari siang sampai ke malam ke siang semula tak sudah-sudah lagi ni.

Makin difikir makin berat beban di dalam jiwa ~ Ceewah!

"Ketahuilah hanya dengan mengingati Allah jiwa kan menjadi tenang"

Sampai sini je dulu.

Tahun baru yang tiada ruang untuk bernafas.!

Bye bye.

Mas
31 Dis 2016
2-3A-3A

4 comments:

  1. Goodluck finishing your thesis and Happy new year.. ^^

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2017.
    Bertabah menghadapi kuliah, quiz, assignment,research dan bebelan.
    pakcik doakan Mas sentiasa berjaya.

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net