✍ Perasaan Inferior

Bismillah.

OMG! stressnya rasa hari ni..thesis yang tiada berkesudahan..bila bersaing dan belajar dengan orang yang lebih muda dari usia rasa inferior betul.Tak tahu kenapa hari ni rasa sangat tak boleh cope la..habis emosi terganggu..rasa nak menjerit jee..aaaaaaa!!..

Hahaa..tak boleh..tak boleh..nanti orang cop bipolar pulak..dah la masa lecture pyscho tadi lecturer cakap "banyaknya emosi..bipolar ke apa nie..?" hahaa..jangan..jangan..tak mau..tak mau..tapi beliau cakap dengan nada bergurau je..masa tu semua kena hantar tugasan iaitu draw your emotion..jadinya aku lukis la emoji banyak-banyak..hahaa..

Ni lah dia.! comey x..XD
Tadi stress nak betulkan thesis ..hmmm..sedihh...dah la tak pandai ..lambat pick up pulak..ish..ish..ish..low self esteem betul la.Dah lama positifkan diri hari ni pula tiba masa nak meroyan tak semena-mena.Meroyan sesorang la..beli burger double ..beli air kotak besar coklat ..tak cukup beli roti sosej..ambik kauu! makan la sampai buntang..hahaha..

Housemate teman beli lepas tu kitorang lepak dekat rooftop .dia dengan selfie dia..aku dengan makanan aku..haaa..layan ~

Dan hari ni ..tak..mula semalam aku rasa mata aku ni kabur..dah kenapa?..ya Allah..janganlah terkena penyakit rabun tu T_T..tak mauuu..selalu usik orang pakai cermin mata ..ada power bagai..huwaaa! tak nak ...tak nak jadi rabun..help me! help me!..sekarang ni pun menulis dalam keadaan mata yang kabur..nampak tu nampak tapi kena adjust mata fokus lebih sikit...aduii..rasa sakit mata..please tak nak jadi rabun..

Bagi nasihat sikit kat saya ni pleasee..biar tenang sikit..huwaaa..sedih..janganlah nikmat melihat dengan mata ini ditarik..nauzubillah min zalik.doakan saya...tsk..tskk..tskk..Ok la tu je nak cerita hilangkan stress kejap..bye bye !

Mas
24 Nov 16
2-3A-3A

7 comments:

  1. Salam Mas..InshaAllah tak de apa tu..cuma kerisauan jer..belum sampai tahap complex lagi tu..banyakkan bersalawat...cool down n relax..InshaAllah

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Gamaknya student dengan stress berpisah tiada...
    hahaha
    Cik Nur pun kadang-kadang sampai menangis juga lah...
    apa-apa pun, keep fighting tau...
    Chaiyokkkk!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Sabar-sabar, kalau penat,rehat, takda org marah pun, hehehe. yang penting jaga kesihatan tu. InsyaAllah semuanya akan okay nanti, slow2, urus masa dengan baik, insyaAllah yg lain pun akan beransur lancar.

    ReplyDelete
  4. student mana x stress kan!!! jgn Rabun merana nnti mcm kami, huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. biasa la tu. kadang kita akan rase low self confident tapi kejap je. dengar lagu fireworks banyak banyak :) make ur colour burst :)

    ReplyDelete
  6. Jangan cpt ptus asa. Be strong
    G kedai spek cepat. Check power mata. Harap xde ape2

    ReplyDelete
  7. Better g check.. rabun nie boleh buat sakit kepala..
    U can di it..

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net