Top 5 Outstanding Blogger September 2016

Bismillah

Memandangkan ramai dah up entri penghargaan untuk top commentator ..so i dengan ini tak terkecuali meng up oustanding blogger dalam blog saya ini..hehe..

mereka yang menjadi top 5 penyeri blog untuk september 2016 ialah..!

Taraaa !!!

Top 5 Outstanding Blogger September 2016

1.  ayunie ramli (91)
2.  Gee Lion (46)
3.  Warisan Petani (45)
4.  Shahida Dzulkafli (29)
5.  Shikin Razali (26)

Mek aka kak Yuni masih berada di ranking yang pertama..tiada siapa mampu menggugat kedudukannya setakat ini.Hahaha.Kak Gee baru je masuk bulan lepas..sama jugak dengan P.cik..Warisan Petani..always ternanti-nantikn komen diorang dh rasa cam tak lengkap pula kalo dorang tak datang..ceewaah! appreciated so much! lately kak Ikin pun rajin datang komen..hehe..dan kak shahida kalau skali dtg komen..siaplah..banyak juga entri beliau selongkar..haha..

Baca : ✍ Sebulan sudah aktif berblogging! Tq Uols !

Tak lupa juga pada blogger2 yang lain.Ramai juga yang lately datang komen banyak-banyak.Kita tengok pula nanti apakah gelaran top 5 outstanding blogger ini akan bertukar hak milik?.Sama-sama kita nantikan!

Terima kasih yang tak terhingga kepada semua sebab rajin komen dan beri kata-kata semangat untuk saya.Jasamu akan ku kenang sentiasa. Hee.Kalau tak ada korang tak hiduplah rasa blog ni.Maybe jadi sebuah blog yang sunyi dan sepi. tak ada siapa yang peduli.melaralah ku sendiri di sini...amboiihh ayat...haha..

Dan saya pula berjaya tersenarai di sini

  sini..

Top commentator September 2016.


sini..!

September | Active Commentators

dan sini..!


suka ..suka..!

"Don’t be afraid of those who seem to be above you, and don’t look down on people who seem to be beneath you."

Salam Browser. 

Happy Blogging
Happy Reading.
Till then!

031020160900PM
MONDAY
HOME RENT HOME

23 comments:

  1. happy blogging.... cikla singgah sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy blogging cik la..tq singgh cikla

      Delete
  2. Alamak.. Ada nama kitalah.. Tq mas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..ofcoz la..tq kak sha bnyk komen

      Delete
  3. Waaa :) bagus bagus. Komen ni tndanya prihatin :) hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang tersenarai...

    ReplyDelete
  5. Yeayyy.. dapat pingat perak!
    Masyeh pada Mas jugak sebab rajin datang singgah blog saya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak G ! Tahniahh..usaha lebih lg ye utk dpt pingat emas..haha..u kenduit!
      same2..tq kak G x jemu dtg sini ^_^

      Delete
  6. hai. terima kasih kerana sudi join GA sy. dan link blog awak dah sy masukkan dalam bloglist sy. senang sikit nak blogwlking. :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh aktif ruang komen mas, sentiasa ada buah fikiran yg dikongsi blogger lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..^_^ tq gak kt Mai..meh la sllu dtg kongsi buah fikirn..sunyi klo mai x dtg..hihi

      Delete
  8. Hihihi tahniah kepada semua bloggers yang disenarai sebagai top 5 pengomen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tq sis reen..rjin jugk dtg komen..^_^ yg ats tu top 5 pling gigih..haha

      Delete
  9. Kadangkala bukan senang nk jumpa dengan blogger yang rajin dtng menyinggah serta tinggalkn komen di blog kita ni kan. Tahniah buat mereka semua yang sentiasa setia dan mempunyai masa. ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..ssh nk cri org yg setia skrg..jumpa kt blog pun dh rsa happy! hihi..

      Delete
  10. Sekarang dah makin ramai yang update pengomen di blog mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so org tau kita hargai komen2 mereka x terhingga..hee..tq IK komen sini gak =D

      Delete
  11. Banyaknya nama mas tersenarai. Hehe. Rajin blogwalking dan komen. Susah nak kalahkan mek yuni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah amik kesempatan mna yg smpat..haha..itulh..ssh nk challenge tu

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net