✍ Jangan Disangka Air Yang Tenang Tiada Buaya

Bismillah..

Omg! Omg!.rindunya blog!!.lamanya rasa tak menaipp..hahaha..serius rindunya nak menaip..lepas je abis kelas pagi nie..terus masuk library nak online blog punya pasal..oMg!! minggu depan dah buzy dah..dah nak kena lengkapkan notes dan semua ilmu di dada nak kena mantapkan.

Tiba masa untuk kuiz dan assignment bertimpa-timpa pula!Semoga dipermudahkan segalanya..allahumma aamiin.Semoga sem ni dapat yang terbaik..Allahumma aamiin..haha..meh korang aminkan sekali tau.

Tadi kelas semua senyap sunyi je..lecturer tanya ada sesiapa volunteer nak jawab study case..semua senyap je..sampai sudah lecturer je la yang soal dan jawab..kami semua tukang back up je..haha..tak produktif langsung kan..ish..ish..ishh..

Aku jangan cakaplah..jangan disangka air yang tenang tiada buaya..muka biar relaks and cool..pernafasan kena kontrol..padahal..fuhhh..kalau tak kontrol mahunya panic attack! Tak pasal-pasal asthma dekat situ terus..kwang..kwang..kwang..hiperbola sungguh..tapi serius tak tipu.

Gabra sampai tak boleh nak cakap apa.Sebab study case ni develop kritikal thinking kita so kena pandai buat elaboration dan point dia mesti kenalah dengan case tu..semua of course fakta-fakta belaka tu.Kena menyelam lagi dalam baru jumpa fakta-fakta tu semua.Kalau tak alamatnya terapung je la.

Takut but excited.

Yeah! I dah jumpa balik subjek yang i adore sangat ! Masa diploma belajar ni semua lah! Makin rasa nak gali dan gali lagi dengan lebih dalam.Tapi of course bila version Mas menggali alat catatan dan buku-buku takkan lepas di tangan.Memang strunggle lah bila nak jadi student yang bersungguh-sungguh ni tapi kepuasannya tak dapat digambarkan dengan kata-kata.

Ceewah sangat!

Doakan saya.

Isnin ni InsyaAllah tak dapat nak berblogwalking.Jadi saya cuba back to back hari ni.Hahaha..Semoga dipermudahkan segala urusan kita hari ni dan hari seterus dan seterusnya.Allahumma aamiin.

Tak tahu nak letak gambar apa..ambiklah nie haa..semoga bermanfaat! hehe

Google Image

Till we meet again.

Till then.

211020160957AM
FRIDAY
U LIBRARY


8 comments:

  1. SALAM JUMAAT BLOGGING DGN RELEKS JE MAS

    ReplyDelete
  2. fuyooo, hebat-hebat. seronok kan dapat belajar apply dan gabungkan ilmu yg kita tahu dengan situasi sebenar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah serius best klo dpt apply heehe

      Delete
  3. Semoga berjaya.

    But air tenang memang Xde buaya.
    Buaya dh pupus.

    ReplyDelete
  4. Best of luck dik :) insyaAllah dipermudahkan semua ..

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net