Featured

✍ Tweet..Tweet..Waktu terus berjalan

Bismillah.

Tik tok tik tok.jam berdetak-detak...minggu depan dah nak balik rumah sewa..tskk..tskk..tskk..selalu la macam tu..bila dah lama duduk rumah rasa nak balik rumah sewa..bila dah hampir tiba waktu nak balik..rasa macam tak nak balik lagi..huwaaa..sedih..sedih..mengapa begini jadinya..oh my home sweet home..



Meninggalkan yang dikasihi demi meneruskan perjalanan hidup sendiri.

Dan masa nak hampir ni lah rasa macam tak berapa nak sihat jugak.Semoga semuanya akan baik-baik je.Waaa..nanti tak tahulah akan dapat update blog macam selalu lagi ke tak..namun i akan cuba la setakat mana yang mampu.

Maybe and have to be subjects sem ni agak tough.Lagi-lagi i tak fluent Bi.Berterabur ! Kena struggle sikit nak tebus kesalahan sem-sem yang lepas.Minta maaflah kalau nanti dah jarang berblogwalking dekat blog uols.Even now dah slow dah sikit.

Kena jadi lebih serius dan tak main-main.

Banyak benda yang nak diceritakan tapi semua jadi draft.Haha..entah macam mana boleh tak sempat nak publish entah.Asyik tergantung je buat entri.

Btw,

i dah ada twitter! Baru je buat..haha.Mula dah terbukak hati nak buka balik laman sosial.Tapi tak tahu la bertahan sampai bila ni.

Mai la follow @Mas_FVOME kalau rajin.

Oh ya sedikit info..kalau korang nak link kan entry korang ke dalam twitter secara automatik bolehlah pergi ke Twitterfeed.Com .Sign up guna blogger pun boleh then masukkan url dan link kan ke twitter.Done.



Peace! Till then.

200920160203PM
TUESDAY
HOME SWEET HOME

14 comments:

  1. Begitulah dikatakan sebuah kehidupan
    Ada misi yg perlu dilunaskan..

    ReplyDelete
  2. siapa tak sayang rumah, ye dop?
    jauh mana pun pergi, mesti akan teringat tempat asal. ^_^
    saya takde twitter.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe.home sweet home! hehe..sy pun bru je buat >.<

      Delete
    2. dulu masa belajar ade.
      tapi ye lah, kita tak femes kan. haha.
      banyak sangat social network pon rimas juga.
      so saya hadkan, facebook & blog je.
      insta pon saya jarang sekarang. ^_^

      Delete
    3. haha..actually sy pun dh buat bnyk kli since kenal dunia IT ni.Sume lmn sosial ad..org ad..kite nk jgk ad..Tpi mmg jenis yg x suke serabut sgt ..introvert sgt kauu..so bnyk kli jgk la buat padam..buat padam..now.. x tau la smpai bila akn berthn.haha.fokus lebih pd blog ni.syg blog ketat2.hee.

      Delete
  3. wow mas nice info :) selamat kembali ke medan perang dik --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak! akn berjuang hbis2an! dushh..dushh..dush..

      Delete
  4. x pe dik dahulukan dulu apa yang lebih utama... ya ..blog ni bila- bila masa boleh .. la baru tahu pasal twitter feed tu// twitter ada tapi x guna hiii

    ReplyDelete
  5. Begitulah kehidupan.
    Melabor dulu sebelum menuai hasilnya.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. Belajar itu penting. Blog ni sesekali pun boleh. Kalau ada masa boleh selalu BW :) tq sharing info pasal twitter :)

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net