Featured

ツ Sesi Mengenali Ahli Blogger

Click on Banner

Credit to Reenri

Syarat-syarat




  • Buat satu entri " Sesi Mengenali Ahli Blogger " dan impian anda terhadap blog anda.
  • Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
  • Ajak ahli blogger lain untuk join.
  • Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada ( Instagram , Twitter dan Facebook )
  • __________________________________________________________________________


    Impian saya terhadap blog ini semestinya semoga ia dapat bertahan lama di persada blogger sehingga 7 keturunan.Haha.Susah tu kalau tak ada keseimbangan emosi dan kerajinan di dalam diri.Tak lupa juga sebagai side income walaupun blog bercirikan diari harian dan personal matters.Ada hati tuuu.Selain meluaskan jaringan sosial antara blogger.Semoga jalinan yang dibina akan berkekalan sampai bila-bila.


    Assalamualaikum and Hi !

    Panggil saya Mas
    Saya lahir pada tanggal 23 Februari tahun Fauziah Latif Menang AJL ..Hahaha..teka la sendiri.
    Berjiwa tradisional dan introvert orangnya
    Garang.Dont play-play with me kalau tak nak kena jerkah.Haha.
    Struggling in finding better part of me.
    Sekarang(2016) masih belajar di sebuah IPTS.
    Three more years to go!

    Kepakaran : Makan !

    Ok bye!

    Nice to met uols even in virtual world.

    090920161258PM
    FRIDAY
    HOME SWEET HOME

    8 comments:

    1. Semoga awak berjaya dalam pemilihan... =) salam perkenalan jugak..hihi

      ReplyDelete
    2. Bertuah suruh teka sendiri tahun lahir.. Hihihi pape pun dapat kenal sedikit sebanyak tentang mas :D

      ReplyDelete
    3. selamat bersegmen...

      pssttt.. tahniah ya.. http://www.mialiana.com/2016/09/pemenang-bertuah-segmen-nak-url-blog-25.html

      ReplyDelete
    4. Good luck&all d best k...;-)

      ReplyDelete
    5. Cm bru brkenalan pulak.. Haii mass..

      ReplyDelete
    6. 1993 ke ? hee. kalau1993 maksudnya 23 tahun lah umur akak mas..:)
      salam kenal ya.. semga berjaya hidup dunia dan akhirat kak.. :)

      ReplyDelete
    7. @Shikin Razali Tq kak salam kenalan.hehe

      @Maman Reen haha..dh bg clue la

      @Warisan Petani Salam jumaat pak cik.eh..lmbt dh.huhu

      @Mia Liana Tq Sis..tp feed x naik plak..haha

      @Cikna Tq CikNa

      @ayunie ramli Hai kak..haha..slama ni kenal2 ssama blogger je..hihi

      @Nurul Syarfiqa waah *clap3 Tq ats wish tu fiqa! Allahumma aamiin.

      ReplyDelete

    Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

    Disclaimer

    From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

    Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

    Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

    I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

    Most pictures credit to Google Image.

    Plagiarisma.Net