✍ OMG !

Assalamualaikum 

Hi! Baru ada mood nak menaip ni haa.Haha..habis sudah digodam blog dan tukar lagu banyak kali.Tak tahu mana satu nak letak.Semua i suka.Oh sukarnya membuatnya pilihan yang dekat di hati.Akhirnya Hingga Hujung Nyawa menjadi pilihan tapi macam tak kena pula dengan tema blog jadi i tukar ia menjadi Permaisuri Hatiku.Jiwa-jiwa skett.

Maka selesailah sudah Hari Raya Korban kita yakni juga bersambung dengan Hari Tasyrik yang juga hari lastnya hari ni 15 Sept bersamaan 13 Dzulhijjah.

On the way mengarang cerita Raya Haji haritu.Haha..baru ada masa..ceewah..macam la buzy sangat.Hehehe..kerajinan sukar dicari tahu! dan..dalam sedap mengarang tiba-tiba..huwaaa! semuanya terpadam !! OMG!

Dugaan apakah ini.

Nasib baik aku bukan buat tesis wehhh! Kalau tak meraung la jawabnya.Sedihnya duhai hati..kena karang semula la..huwaa..huwaaa...

tukar balik la lagu Hingga Hujung Nyawa.

Hayatilah ia sehingga ke lubuk hati..

Tskk..tskk..tsk.

150920161035PM
THURSDAY
HOME SWEET HOME


6 comments:

  1. Hai mas... Cikla singgah sini jln2..

    ReplyDelete
  2. dik kalau buat tesis bukan stakat patah hati dan jiwa ,, entah -entah pergi klinik dah hiii.. masih mood raya .. lagi kan.. esok cuti sambung lagi raya..

    ReplyDelete
  3. patutlah masa masuk sini terasa syahdu je..
    dengan effect bunga bunga cinta layu di pusara..
    lagu yang menusuk jiwa...
    perghhh jiwang hang massss...

    ReplyDelete
  4. Hihihi lagu pun byk kli tukar ya..

    ReplyDelete
  5. Wkmsalam.
    Touching sungguh lagu tu.

    ReplyDelete
  6. takpe takpe. take a deep breath, and mulakan balik :)

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net