✍ Offline blog seketika

Assalamualaikum

Petang tadi wi-fi rumah mula menunjukkan tanda merah.Ku fikir tak bayar rupanya ada masalah lain.Masalah apa masih dalam siasatan.Hihi.

Aku guna wifi TM.Maklumlah dulu dekat kampung ni pencawang telefon pun tak da.So TM la yang banyak berjasa menghubungkan kami dengan dunia luar.Kalau tidak alamatnya tersadai sajalah dekat sini menikmati pemandangan hutan belantara.Haha.

Angkara gian nak online blog juga so aku gunalah data maxis sekejap.Ambik package yang paling murah ..mak aii..seksa betul nak tunggu dia loading tu weyhh..bazir masa tunggu dia loading je..siput sedut betul.

Apa pun tak boleh.

Sekarang alhamdulillah pencawang telefon dah ada tapi..masalah lain pulak timbul..bila time hujan or angin kuat sikit terus line lain hilang entah ke mana..dibawa angin dan hujan barangkali.

So.

Bila jadi time begitu mati kutu jugaklah kitorang.Dan sekarang aku dah mula mati kutu angkara wi-fi problem.Oh my ! Sabar je la.Kena tunggu orang TM datang tengok apa problem.

Jadi nanti jangan tertanya-tanya perasan kejap mengapa daku menghilang tidak kunjung tiba ke blog kalian.Semoga berjumpa lagi di lain waktu andai masih bernafas.Nantikan kemunculanku merepek meraban lagi dalam blog ini.

Andai itu takdirnya.

Jeng..jeng,..jeng..

Semoga saja esok problem settle.

Have a nice day uols !

Keep Calm and Happy Blogging!

Credit.
*sad..tskk..tskk..tskk..tataa buat seketika..dengan susah payahnya akhirnya berjaya jugak update blog.!.Fi Hifzillah! Time for reflection!

Till then.

050920160957PM
MONDAY
HOME SWEET HOME

10 comments:

  1. Mudah2an masalah dapat diatasi segera.

    ReplyDelete
  2. Haa faham sangat ni kalau pasal hujan kat sni macam tu jugak,,, kalau dulu lagi teruk sampai orang curi kabel.. Sekarang tak dah ..syukurlahh

    ReplyDelete
  3. Semoga masalah dapat diselesaikan, Insha Allah...

    ReplyDelete
  4. Semoga line wife dear cepat pulih.. ;)

    ReplyDelete
  5. Stress kan...
    actually kan..nieyl pun pakai TM wifi juga..4mbps lagi..
    tapi ntah laaaa....memanjang problem je...dah bertahun dah...
    problem yg sama line asyik merah,putus² je...tap nak buat mcner kan...
    internet penting skrg nie...redha je laaa...

    ReplyDelete
  6. @Warisan Petani Alhamdulillah settle sudah tq P.Cik

    @Wani Sukarno Seyes sini pun ad gak org curik kable

    @Shikin Razali alhamdulllah tq kak

    @Maman Reen Alhamdulillah tq dear

    @Nieyl Itulah kak.klo kt bndr bnyk pilihan kt sini itu je la line yg ad..sbr je la

    ReplyDelete
  7. @Maman Reen haha..laa..ceq pon x perasan ad typo *gelakguling2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhhahaa shhhhh! Rahsia kita berdua. 😳😳

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net