✍ Buang tebiat pulak

Assalamualaikum

Oh my..lama tak berceloteh macam biasa.Ceewah.Bila nak memenuhi expectation sangat memenatkan.Let's just we be our ownself.

Budak kecik dah tidur..nama budak kecik tu Hana.Tak best pulak story pasal Hana tapi tak mention nama dia.So lepas hana tidur saya pun dapatlah berblogging seketika.Selalunya curik-curik masa jugak masa jaga dia tapi sehari dua ni tak rajin nak story macam ni so i just give a photo and something that not need an explanation.

Mungkinkah semangat berblogging hampir merudum?Oh janganlah..sebab dah hampir nak masuk sem semula.Huwaaa..i tak sanggup nak tinggalkan semua ini..perlukah i pergi dari sini?..Hahaha..drama lebihh..Minggu depan kita Raya Haji! waaah..tak rasa macam nak raya pulak..T_T

Kuih raya tak buat pun..ye la kalau dekat sini raya haji tak meriah sangat..Raya puasa je sakan..Baju raya pun tarak..eh.Selalunya baju raya sakan untuk raya puasa.Raya haji kenapa tak meriah eh?..Because of what?Sebab raya korban kott..Berkorban apa saja harta ataupun nyawa..itulah kasih mesra..sejati dan mulia...eh menyanyi pulak.

Nak cedok ilmu sikit daripada kelas fardhu ain semalam..semalam ustazah cakap sebelum tidur jangan lupa salam suami..minta ampun dan maaf so dosa-dosa akan berguguran ..syurga itu kan di bawah tapak kaki suami..hihi..yang berbuayafriend dengan gelifriend tu jangan nak gatal pulak..itu bukan dosa akan berguguran tapi dosa yang akan subur bercambah.Haaaa.Nauzubillah min zalik.

Then adalah mak cik-mak cik bercerita benda yang tak biasa ni susah nak buat ustazah nanti dikata buang tebiat pulak..Hahaha..ada sorang mak cik tu cakap yang suaminya akan mintak pula ustazah datang bagi pengesahan betul ke tidak yang dicakapnya tu..hahaa..aiyoyoo..

Ustazah pun tersenyum je la.

Susah bebenor orang-orang ni....i pun gelak je la..huhuhu

Ok masa dah time !Hana dah bangun! Bye!

080920161222PM
THURSDAY
HOME SWEET HOME

2 comments:

  1. hehe..bagus tu perkongsian..salam suami ye...so sweet..:)..ni nak salam dah korh kroh dulu cam aner tu..huhu

    ReplyDelete
  2. @Irda Garmin kejutkan la..kata la sis nk salam..hihi..mesti terbngn terus

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net