Featured

ツ Segmen: Blogwalking By YangBaik ( 25 Aug 16 6 pm)

Assalamualaikum

Segmen:  Blogwalking By YangBaik

Yeah tak habis lagi..jumpa segmen ni pulak  dekat blog kAMpUng KaMeq..ahaha!
 Jom join reramai.! Klik pada banner !
  • Terangkan secara ringkas mengapa anda join segmen ini dan apakah kebaikan blogwalking mengikut pandangan peribadi


From View of My Eyes,

   Blogwalking ini amat membantu dalam meningkatkan traffic di blog.Selain itu,kita dapat menambah kenalan dalam kalangan blogger di samping mengeratkan silaturahim sesama sendiri.

     Tak kurang juga kita dapat mengenali diri masing-masing dengan lebih dekat lagi dan apakah yang terjadi dalam dunia semasa sekarang ini baik daripada isu individu sehinggalah ke seluruh dunia.

      Kita dapat menambah ilmu pengetahuan yang mungkin jarang dijumpai melainkan dalam dunia blogger itu sendiri.Kita boleh meluaskan pandangan melihat pelbagai design blog dan gaya tulisan masing-masing.Di samping melihat rentak dan pandangan yang berbeza daripada diri kita sendiri.Dan menguatkan antara satu sama lain dalam penyelesaian sesuatu masalah menerusi komen yang membina dalam sesebuah entry.

       Tuntasnya,blogwalking amatlah baik bagi menjamin keharmonian dan mengeratkan ukhuwah dalam kalangan dunia blog.

  • Harapan anda sebagai seorang blogger mengenai sejarah kemerdekaan Malaysia.  
  Kemerdekaan Malaysia haruslah dipertahankan dengan seluruh jiwa raga kita ! Sebagai seorang blogger kita haruslah mempertahankan kemerdekaan negara dengan mengenang dan sentiasa  tanamkan semangat bersama pejuang-pejuang kemerdekaan terdahulu dalam tulisan kita.Semoga kemerdekaan yang kita kecapi ini dapat dinikmati sehingga akhir keturunan kita di muka bumi ini.Besarlah harapan sekiranya sekalian blogger dapat menanamkan semangat patriotik di dalam diri.Semoga hasil tulisan kita lebih semarak cintakan negara dan mensyukuri nikmat perpaduan di Malaysia.

MERDEKA !! MERDEKA !! MERDEKA !!

"Aiwah ! Pung..pang.. pung.. pang..takut cikgu BM baca..berapa je lah dapat nie..haha,.semoga isinya sampai."

>> Tarikh tutup ? 25 Ogos 2016.  jam 6 petang ! <<



19 comments:

  1. insyaAllah :) best of luck dik ..

    ReplyDelete
  2. setuju dengan pendapat awak :D

    ReplyDelete
  3. wah menarik, CP suka segmen blogwalking macam ni, tapi dah penat la nak taip entry tuk hari ni, btw good luck...

    ReplyDelete
  4. perghh hebat mas,perkataan tuntasnya itu selalu akak pakai masa debate je tu,karangan pun penuh dengan isi yang bermanfaat.good luck dari akak ya

    ReplyDelete
  5. @NUR CAHAYA xpe..de msa lg tu..let's join!

    ReplyDelete
  6. @Irda Garmin Haha..tq kak..caac marba gak tu..x ikut format >.<

    ReplyDelete
  7. Assallammuallaikum..ziarah petang.

    ReplyDelete
  8. jalan2

    https://belogs.blogspot.my/2016/08/segmen-blogwalking-by-yangbaik.html

    ReplyDelete

Current Status (25 JUNE 17) : Final exam around the corner ! 3 June till 10 June 2017..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net