Featured

✍ Kenangan berblogging dedulu

Assalamualaikum

Wahaii..

I baru nak have fun comment from one blog to one blog.Sebab semalam tak rancak sangat.But this was let me down.Lols.Penangan GA punya pasal la nie.

Masa berblogwalking kejap tadi..i pun mulalah tetibe terimbau kenangan dulu-dulu.

Masa blogging dulu-dulu la katakan.Guna nama samaran lain biasalah konon misteri sangatlah orangnya,Nak menjaga nama bagai..haha.dan actually aku ni memang jenis yang pemalu gila-gila.Tahu nak bertelenovela je keje dia.

Tapi bila usia dah semakin bertambah dari tahun ke tahun ni buatkan aku malas nak guna nickname dah..nak malu pun dah macam tak kena dah..bukannya orang kenal pun...pedulik! haha.. buat blog baru guna nama sendiri senang.Sedap pun sedap..uhukk!

Rentetan peristiwa itu maka dengan gigihnya i mengusha kembali dorang-dorang ni yang masih ada dalam ingatan certainnya.Haha..Kebanyakannya dah tak aktif dah,Sediyh~

Masa aku aktif blogging dulu masa zaman beliau buat segmen.Gila-gila punya refresh bloglist nak jadi yang first join segmen tu.Hahaha..tau-tau jelah ganjarannya kan..traffic jam tak henti-henti orang view blog kite kauu..

Best time tu.Daripada ramai-ramai strangers automatic jadi kawan-kawan.Dunia blogger yang sangat menyeronokkan..plus kalau dekat blog mudah nak tau stories seseorang tu..kita baca je blog dia..ahaks! Lepas tu beliau slow down buat segmen and last-lastnya tak buat dah.Dari situ aku pun mula slow down dengan dunia blogging ni sebab dah nak masuk study kan.Time study lagilah dah susah nak online sebab kekangan masa dan line...stress study lagi.

Even so,i still follow up him till now.Pembaca setia uu.But to my own blog,disaster la..i dengan bodohnya padam blog tu sume.Habis khazanah i semua tu uuu...Itulah pepatah mengatakan..ikutkan hati mati..ikutkan rasa binasa...! bila datang rasa rindu nak berblogging semula nak claim balik pun tak dapat dah..totally dah burned! Hanya tinggal di lipatan memori.

Barang yang lepas jangan dikenang? Oh ini tidak valid padaku.Lols.

So..i search nama samaran i dulu dan jumpalah blog-blog yang i biasa singgah baca dan komen dedulu.Jadi i simpan blog-blog tersebut menjadi bloglist.Maka senanglah nak pergi usha balik nanti walaupun dah hampir lupa pe cite dorang,Huihuihuii.

Sementara masih ada masa..semoga istiqamah dalam berblogging sehingga akhir hayat! dapatlah keturunan aku baca apa yang moyangnya bebelkan sejak dulu nie..Hahaha..lain pulak istiqamah die..hehehe..ye la di samping kewajiban tidak dilupakan..heee.

Sekian.

Jom lepak SINI ! Macam-macam cerita adee.

Till then.

190820161115PM
FRIDAY
HOME SWEET HOME

6 comments:

  1. keep on spirit ya berblogging,blog ni jugak mana yang nak stalk kite.hahaha..lagi dia stalk lagi nak tulis,sebab diorang ni stalk tak puas hati.

    ReplyDelete
  2. @Irda Garmin haha..insyaAllah.klo blogger stalk takpe..jgn org yg kite kenal..nnti kna ngnjing..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahha ! same !!!!!! akak dulu ade blog lain sblom wujudnya yg ini. akak igt lg name blog tu gurllovesboy.blogspot.com :) zaman tu zaman kegemilangan la. traffic memang tinggi. followers ramai. time tu skolah, duk cite pasal cinta cinta je memangjanggggg. hahahah ! pastu dengan noobnya, pegi delete --"

    ReplyDelete
  4. @ayunie ramli ala..syg la..hbis cite cinta zmn slkh akk..haha

    ReplyDelete

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net