Featured

✍ Praktikal : Selamat Hari pekerja !

Lamanya...

Lama dah rasanya tak update blog ye tak?..Link aku pun bertukar-tukar..fikiran pun berubah-ubah..ingat nak kekalkan link ni dan biarkan nama sebenar je...senang dan mudah..dan bila aku tak puas hati akan sesuatu aku akan terus public kan ! Then senang orang nak detect...Wahaha.

Hmm..let's story..pe cite praktikal aku?..

Waaahhhh...hmmm..setakat ni okay..dan guess whatt? saya jumpa kawan baru...bestnya..yang tak best pula..staff dekat hema lelaki major..waaaa...tak bestnyaaa !!...itu la aku rasa susah sangat..tapi guess whatt?...kini ku tak kisah lagi..kita kena berani..berhadapan dengan kenyataan...

Tak boleh menafikan yang aku adalah sebahagian daripada kehidupan duniawi..akan ku cuba atasi rasa itu...semoga Allah permudahkan untuk aku menimba ilmu ..moga tak sia-sia hidup ku ini...

Doakan aku....

010520140815AM
ROOM 5.
RUMAH SEWA.

Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated.

Any views or opinions are not intended to malign any religion, ethnic group, club, organization, company, or individual.All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.