Featured

✍ Tunggu dulu...

Haila..manyak susah maa..

Aku baru fikir nak apply hospital private yang lain..kelam kabut seyh dua tiga hari ni...sudahnya aku telefon kawan aku semalam yang jawapan untuk hospital kat tempat dia dua hari lagi...so..bila difikir-fikirkan balik..baik aku tunggu jawapan hospital kat tempat dia..mudah-mudahan dapat la..kalau tidak..tak pe..aku ready dah cari hospital lain...Semoga Allah permudahkan segala urusan..Allahumma Aamiin..

Yang paling penting sekarang ni ...aku kena study balik semua yang dah aku belajar...kena mahirkan semula..kalau tak mampus kena buli dan kena herdiklah nanti...kalau ada geng kurang la sikit tekanan tu..dibuatnya sensorang? haaa...hambik kau ! derita jiwalah kau sensorang kat situ...

Harapnya aku ada semangat untuk study ..wajib ! itupun kalau tak nak menderita...fulamakk wehhh..seramm nehhh..macam nak pergi bercakap di tengah kalangan orang ramai jer lagaknya...nervous sungguh la..kalau tak dibendung leh menggigil satu badan...kalau tak kuat mental...leh demam sebulan nehhh...

Semoga segalanya dipermudahkan..allahumma rabbi yassir wala tu'asir...

080120140655PM
ROOM.
HOME SWEET HOME.

No comments:

Post a Comment

Current Status (Feb 17) : Sem 4 On going..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net