Featured

✍ 15 Syawal 1434 H : Start exam !

Imbas kembali.

Pagi.

Bersiap-siap.6.10 pagi dah kena gerak.Hari ni examm bermulaaa !Lepas puas cari port yang selesa akhirnya lepak kat ruang tengah bangunan tingkat 2.Terkeluar pula isu mesir.Oh.Rupanya kawan aku blank pasal apa yang jadi kat Mesir.Dan hanya tahu peperangan je dan tak tahu langsung kenapa jadi macam tuhh..

Ok fine.Sadis.Terpaksalah aku terangkanlah seperti mana yang aku tahu setelah didesak berulang kali.Sebelum cakap hal yang sebenarnya aku nak tahu pasal pandangan dorang..last-last aku yang terkena balik.Lepas aku bagitahu barulah sorang tu cakap yang dia dah tahu dah....Sabar jer la.

Lepas exam lepak kat library pulak.Sementara tunggu zohor.

Petang.

Tempat exam dibahagikan 2 pula.Inilah exam yang paling pecahh otakkk !
Habis exam..balik..yahooo !!

Eh..tak lagi..kena pergi ukur baju uniform.Berapa kali daaa.Aku pun tak tahulah.Baju pula tak dapat-dapat lagi.Resit diberi.Okeyh.Masa ni lah yang ..Ya Allah..malunya..ukuran diambil depan lelaki yang berbaris belakang aku.aku perempuan kedua last yang ukur...

Takut lebih lagi..entah apalah dorang fikirkan..lagi pula..yang catat ukuran tu pula lelaki juga...memang kerja gila ! Taubat tak nak ukur dah! Kalau nak ukur pun pastikan clear daripada pandangan lelaki..Aduyaiii..menyesal aku tak ukur awal-awal...Huwaaa !!

Balik.Menanti bas pula.Suatu seksaan..Nak dekat pukul 7 barulah sampai..Memang berbuka dalam bas lah nampak gayanya.Azan je kawan aku hantarkan air kat aku.Air teh pula tuu..ok la daripada tak ada langsung kan.Sampai hostel dah nak dekat pukul 8.Apa lagi..cepattt !! kejar solat maghrib laa ..apa lagi..masa berbaris turun dari bas keluar pula lagu.."dunia ini penuh kepalsuan ..mungkin tiada keikhlasan.." Haaii..sayu jer rasa..huhuhu.

Malam.

Lepas solat maghrib.Bersihkan diri dulu..Basuh baju.Solat Isyak.Ampai baju.Lepas ni nak keluar lagi..makan..Lapaq.sekali study sikit-sikit..dah kenyang ..kawan aku online pula.Netbook aku tinggal kat kampung memang tak lah nak online.Oh bosan ! Mengantuk ! Tengok je la tv3 tuu..bersamamu..alamak aii..sedih pula..anak yatim piatu..dulu kecil lagi..sekarang dah besar dah..sebatang kara.

Nak dekat pukul 12 barulah balik..hailaa..kawan aku download cerita..satu je dapat..hahaha..padahal dari datang tadi punyalah banyak didownloadnya..yang selesai satu je..kekeke.Sabor jer la ea.Kedai makan pun nak tutup dah..aku pun nak tidur dah..huhuhu..Balik rumah..tengok bilik dah gelap.Tidur la.ZzZzZz.

270820131250PM
ROOM.
HOME SWEET HOME.

No comments:

Post a Comment

Current Status (25 JUNE 17) : Final exam around the corner ! 3 June till 10 June 2017..Mastura..fighting!!

Disclaimer

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net