✍ 15 Fakta Tentang Saya

Bismillah.

Walaweh.

Baca : 15 Facts About Me | Lets Have A Break Day!


Nampak post nie dah lama..then..simpan dekat  draft kejap dan hari ni barulah nak buat jugak..hehehe..so..

hi! Salam taa'aruf.

Tak nak tahu pun aku tulis jugakk..hohoo

Ini adalah  fakta ringkas mengenai saya.

1.Of course seorang yang Introvert
2.Student in making of Bachelor 
3.Susah nak suka sesuatu
4.Sukar percaya orang
5.Nekad
6.Pantang dicabar
7.Tak mudah tegur orang
8.Suka buat hal sendiri
9.Masih di awang-awangan
10.Dalam perjalanan mencari erti kehidupan *masih samar2
11.Hidup segan mati tak mahu
12.Just go with the flow*hanyut
13.Tak suka bercakap
14.Asthma
15.Low confident level

Jengg!..low self esteem betul..dalam erti kata lain ..inilah saya but tak boleh nak judge sangat sebab boleh jadi flexible kadang-kadang ikut keadaan..hahaa..tapi kebanyakannya begini lah..dalam proses menyesuaikan diri di dunia ini.

Sebab itulah terciptalah blog ini tempat meluahkan segala rasa..ceewah! Nak buat huraian pada setiap fakta tapi malas la pulak..so...

Peace No War.!

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca.

How about yours?

Till then.

Mas
2 Dis 16
2-3A-3A